Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen die wij geven zijn gebaseerd op een deskundig en uitgebreide huid analyse. Samen met u maken wij een behandelplan ter verbetering van de huid of gewoon heerlijk voor de ontspanning.  Wij werken met een heel mooi product Dr Renaud waarover u meer kunt lezen bij producten. Af en toe heeft iedereen wel eens een moment voor zichzelf nodig. Gun uzelf deze rust en ontspanning om er weer met frisse moet tegen aan te gaan. Wanneer u bij ons de deur  weer uitstapt voelt u zich als herboren.  De huid krijgt echt een boost, is lekker schoon en fris voelt zacht aan. U kunt kiezen uit verschillende behandelingen die u kunt vinden in de prijslijst.

 

woman at spa having relaxing face mask

Uiteraard kunnen we natuurlijk meerdere  behandelingen uitvoeren in het gezicht zoals: 

*Harsen met een  zachte huidvriendelijke hars.

harsen-wenkbrauwen

* Epileren van de wenkbrauwen met pincet of hars.

epileren2

* Wimpers en/of wenkbrauwen verven waarvoor we verschillende kleuren in huis hebben.

 verven-wb-575x575

Heeft u een feestje, bruiloft of wilt u gewoon een keer advies of iets anders dan kunt u ook bij ons terecht voor Make-up.

 make-up-web

Wij hopen u graag een keer te ontmoeten in de salon. Natuurlijk staan wij  altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden of een afspraak te maken. Dat kan via de mail of gewoon even bellen. De gegevens vind u bij Contact.  Als we aan het behandelen zijn kunnen wij uiteraard de telefoon niet beantwoorden maar we bellen altijd terug.