Lichaamsbehandelingen

Massage

 

Lichaamsverzorging hoort natuurlijk ook in de salon thuis. Elke dag weer word er veel gevraagd van ons lichaam. Het is dan ook van groot belang om af en toe eens lekker te ontstressen. Even extra aandacht voor lichaam en geest. Even niets moeten maar gewoon lekker genieten en ontspannen. Dat kan bij ons door een lekkere ontspanningsmassage. U kunt zelf kiezen welk deel van het lichaam het meeste aan ontspanning toe is. In de prijslijst kunt u de lichaamsdelen zien die wij behandelen. Wij doen geen erotische massage’s.

 

modelagedecontractantdos-copie

 

Hot Stone massage heeft een wat diepere werking en is ook zeer aangenaam.

Massage met hete stenen is een methode die vroeger heel gangbaar was bij indiaanse volkeren. Ze gingen op zoek naar basaltstenen die ze verwarmden om er pijnlijke spieren en gewrichten mee te behandelen. De warmte wordt traag afgegeven en houdt lang aan. Daardoor krijg je een diep en heel ontspannend gevoel.

hotstone 

 

Harsen

 

Verder ontharen we Tegenwoordig ook vele delen van het lichaam. Bij ons in de

salon werken we met warme hars. In olie oplosbaar en geschikt voor de gevoelige huid. De Aloë vera hars kalmeert en hecht niet sterk aan de huid, dus minder pijnlijk. Wij doen geen Brazilian Waxing.

harsen

 

Ontharen is tegenwoordig een vast onderdeel geworden van onze verzorging en hygiëne, er zijn vele verschillende manieren om te ontharen, zo heb je bijvoorbeeld ipl en harsen. Toch ontharen veel mensen zich door middel van scheren, dit zorgt voor harde stoppels en kan uitslag veroorzaken. Ook moet scheren vaak gedaan worden als je een glad resultaat wilt behouden. Ontharen door middel van harsen is een goede uitkomst voor iedereen die een lange tijd een gladde huid wilt behouden. Door middel van ontharen met hars komt het haar steeds dunner terug, hierdoor wordt het ontharen met harsen steeds minder pijnlijk. In de prijslijst ziet u de verschillende behandelingen.